Boliginspiration via blogs

Når vi danskere skal indrette vores skandinaviske og minimalistiske hjem, søger vi ofte inspiration ude fra inden vi beslutter os for noget som helst. Det er blevet vældig moderne at kigge i boligmagasiner, lade sig inspirere af venner og familie samt kigge på nettet, hvor særligt større boligblogs har fået en del magt. Det kan der være flere grunde til, men særligt det, at vi i højere grad bruger internettet i vores hverdag til at søge informationer, betyder meget. Også det, at vi måske føler, at boligmagasiner koster mange penge, og de ligesom hurtigt er uddaterede så snart de er kigget igennem gør, at vi i højere grad foretager søgninger på nettet. Dette gør også, at vi kan søge mere specifikt og kun se billeder af det, som vi tænker er relevant for netop vores egen bolig.

03C02783

Hvilke boligblogs?

Der findes flere indlæg på nettet, som netop tager fat i det fænomen, som trenden om boligblogs hører indenunder, og også diskuterer hvor i danskernes boligtrends, at boligblogsne passer ind. Det der gør, at boligblogs er så attraktive er, at de følger trenden her og nu, og kan være dine øjne og ører ude i junglen af boligaccessories, så du også kan få et indblik i de ting, der måske ikke ville have nået til boligmagasinerne, fordi farven ikke var rigtig eller fordi årstiden var forkert. Her er der ingen regler, og boligbloggeren bestemmer jo selv, hvordan vedkommende ønsker at udforme sine indlæg.

qwe

Masser af DIY

DIY hvad for noget, er der nok mange der tænker. Det står for ”do it yourself” og dækker over alle de guides og ”how to” indlæg der findes på forskellige ting. Indenfor boligblog kategorien dækker det over de items, som du selv kan lave, samt boligbloggernes guide til, hvordan det gøres. Dette kan f.eks. være. En DIY på HAY puder, som man kan lave for få penge i lækre materialer. Dette er smart fordi man kan ende med at spare en hel del på de produkter man sukker efter, og hvis man gerne vil forny sin bolig ofte, kan det være svært at få til at løbe rundt med dyre boligtilbehørskøb hvis man ikke finder en smutvej.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *