Cykeltur i det fri med ørepropper

I dag vil vi komme med et sjovt tip til alle Jer, der er begyndt at lufte jernhesten. Måske har du ikke helt langt mærke til alle de lyde som allerede pipler i naturen selvom det stadig er lidt for koldt til at blive kaldt forår i min verden. Her i weekenden tog mi bror og jeg på en lidt anderledes cykeltur. Hans søn på 14 år, havde med hans skoleklasse havde de være på en gåtur, hvor de startede med at have ørepropper i, hvorefter de tog dem ud efter en 10 minutter- det var ganske fantastiske med alle de forskellige lyde som man ikke havde langt mærke til dagen forinden, havde han fortalt.

Det måtte vi også prøve, men da vi er mere en cykelfamilie, tog vi cyklen i stedet. Ud gennem skoven havde vi ørepropper og det var ganske fantastisk ikke at høre bilerne ose, MEN… Man skal være ekstra opmærksom på bilerne, når man ikke høre dem på samme måde. Og Sebastian havde ganske ret – lyden var helt fantastisk og hvor var der mange fuglelyde -så føler man alligevel at foråret er kommet.

Kan klart anbefales, men lov mig at vær opmærksom på biler og trafik. Man er noget så træt om aftenen – ved ikke om det er den store trafikopmærksomhed eller den friske (og meget kolde) luft..?!

 

God fornøjelse!!

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *