Dansk kvalitet

Mit gamle krøllejern valgte at gå til de evige jagtmarker i weekenden, så nu er jeg på udkig efter et nye. Jeg kunne godt tænke mig et af de der gdh jern eller hvad det er de hedder, men de er alt for dyre til min pengepung.

Derfor er mit valg faldet på et krøllejern fra danske HH Simonsen. HH Simonsen er til at betale sig fra og langt mere noget for min pengepung. Jeg har sågar sammenlignet HH Simonsen med gdh og for mig er der ikke så stor forskel. Primært er det opvarmningstiden jeg har bidt mærke i, men om jeg venter 90 sekunder eller lidt mindre er ikke det store irritationsmoment.

Jeg har læst lidt om HH Simonsens historie og deres første produkter kom på markedet i 2003, så i og med at de stadig er her, så ser det ud til at HH Simonsen har slået deres navn fast og ikke har tænkt sig at forsvinde lige med det første.

Helt præcist hedder mit nye krøllejern Sylen III og til en fin pris på 500 kroner, så er jeg mere end tilfreds. Samtidig er der rigtig hurtig levering, idet jeg bestilte det i går, søndag, og det er allerede dukket op med posten. Jeg købte mit HH Simonsen krøllejern ved billigvoks.dk

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *