De tre typer af parfume

1. Eau de Parfum

Eau de Parfum (EDP) er en type af parfume som er lavet af en kombination af ethanol og vand, med en medium til høj koncentration af parfumerede (ethanol) olie i forhold til vand eller alkohol, indhold af løsningen. Denne mangfoldighed af parfume indeholder 10% – 20% (typisk 15%) duftolie. Det er den højeste sammensætning indholdet af alle de tre sorter. Du vil normalt finde denne vifte af parfume i opskalere linjer eller butikker, og det koster mere end de Eau de Toilette og Köln på grund af det større beløb af aromatiske sammensatte det indeholder. EDP ​​også en langvarig duft og afhængig af tørhed i din hud, bør et par dråber af EDP sidste fra morgen til aften

2. Eau de Toilette

Dette er en form for parfume med en medium til lav koncentration af parfumerede (duft) olie. EDT indeholder 5% – 15% (typisk 10%) duftolie. Det generelt indeholder mere vand end ethanol og er billigere, fordi det er mindre koncentreret, det betyder også, at det ikke vare så længe. Hvis du elsker at bære parfume hele dagen, vil du sikkert opdage, at du har brug for at bære flasker EDT rundt i byen, fordi du bliver nødt til at genanvende det ofte at holde aroma frisk. En parfume der holder rigtig godt er til gengæld Armani Code. Dette kan naturligvis op de samlede omkostninger ved hjælp af EDT.

3. Cologne

Dette er en typisk chypre citrus type parfume med 3% til 8% (typisk 5%) duftolie. Det er undertiden bruges i flæng med begrebet EDT. Men den løgnehistorie begyndte som navnet på en lys, frisk duft blandet med citrus olier og blev gjort populær af Napoleon. Nogle parfumefabrikanter dag har en version af denne kaldet eau fraiche.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *