Den rette påklædning!

Vi hedder Henrik Fiedler og Janni Foverskov, og vi er to naturglade folk, der må betegnes som yderst velbevandrede i den danske natur. Vi kan selvfølgelig ikke bruge mange timer udendørs uden den helt rette påklædning!

Vi går altid i noget solidt og varmt tøj når vi er udenfor længe, hvilket vi som regel er. Det danske vejr betyder også, man altid skal have noget godt og varmt tøj til enhver lejlighed.

Vi er selv rigtig glade for mærker, så som, Icebreaker, Fjällräven og Didriksons.  Ja vi ved skam godt at disse mærker som regel forbindes med ski og det kolde nord. Men vi mener at disse mærker indeholde de kvaliteter der skal til for at holde en varm ude i naturen og det danske vejr.

Selv om sommeren, kan man have brug for en varm jakke, da der nemt kan opstå dage med kraftig regn og blæst. Dette skal selvfølgelig ikke holde os naturentusiaster indendøre. Det er bare på med fjällräv jakken og så ellers kaste sig ud i endnu et eventyr.

Så hvis i går og er i tvivl om hvilket mærke indenfor et varmt sæt tøj i skal vælge, så prøv uden tvivl et af disse 3, det vil i uden tvivl ikke fortryde!

Har i det lige som os derude?

 

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *