Fiedler-webshop?

Overvejelser om webshop

Jeg går og overvejer en webshop, der indeholder diverse udstyr til udendørs aktiviteter. Jeg er lige nu igang med at undersøge, hvem der er på markedet i forhold til, hvem jeg selv benytter, men især også  hvem andre benytter, når der skal købes nyt udstyr.

Derfor må I meget gerne vende tilbage med, hvor I køber nyt udstyr, men også om I overhovedet ville overveje at købe ind i min shop.

Udover varerne, vil shoppen indeholde erfaringer, vejledning og rådgivning gom diverse turer som jeg selv er på.

 

Fra idé til realitet

Der er stadig langt fra denne tanke til at føre den ud i livet for alvor, så det er endnu ikke noget som jeg er fastbesluttet på. Før jeg undersøger design og betalingsgateway, vil jeg først og fremmest finde ud af, om der overhovedet er grundlag  for at gøre ideen til en realitet.  Jeg er derfor også meget afhængig af Jeres meninger.

Ideer til menukategorier på hjemmesiden er også meget velkomne. Ligesom jeg meget gerne hører fra Jer, hvis der er nogen produkter som I har sværere ved at skaffe eller ofte står og mangler, men ikke ved, hvor I skal finde. Jeg er åbne for alle ideer – Ideer som også kan gavne Jer.

 

Magento erfaringer søges

Hvis der er nogen derude, der har erfaringer med magento  må I meget gerne fortælle om Jeres erfaringer. Det haster ikke lige nu, da jeg so sagt gerne vil undersøge markedet. Dog kan jeg ikke lade vær med at kigge lidt på muligheder og der er det især magento, der er tiltalende til mit behov og brug.

 

På forhånd tak – Jeg holder jeg underrettet på ideen!

Hilsen Henrik

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *