Forårets oppakning

Husker du alt, når du skal på tur? eller pakker du så lidt som muligt i din lille Fjällräven skuldertaske. Din oppakning afhænger selvfølgelig af længden på turen, men det er sjældent Fjällräven kanken kan indeholde alt det nødvendige grej på din tur. Der er enkelte artikler som man bør medtage.

Forberedt på vejret

Nu er vi ovre vinteren, og foråret byder på udendørs aktiviteter en mas. Selvom det er forår, bør man altid være forberedt på regn og blæst, når man skal på tur i den danske natur. Der er ikke noget værre end dårlig påklædning, som kan give en direkte forfærdelig tur.

Det er derfor vigtigt at tjekke vejrudsigterne og pakke detnødvendige grej. Dog er den gode friluftsdyrker altid forberedt på det uventede. Der er ikke noget bedre end at være forberedt på et uventet uvejr og trække Didriksons regntøjet op af tasken. Og i forhold til mad og vand, der i forvejen bør indgå, er Fjällräven kanken måske lige lille nok. Her vil vi anbefale en større vandretaske.

Hvis man kun er afsted om formiddagen eller eftermiddagen kan Fjällräven sagtens klare skærene.

Didriksons regntøj

Grunden til vi nævner Didrikson her, er traditionen for kvalitet og udvikling, der stammer tilbage fra 1913, som nu tilmed har fået smart design oveni. Dertil er priserne på Didriksons ganske overkommelige og er et godt bud på oppakning, når man skal ud i den danske natur.

Find Didriksons regntøj her

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *