Husk den varme te til vandreturen!

Det kan godt være, jeg skriver for meget om det kolde vejr, og I tænker: “Så koldt er det altså heller ikke blevet endnu!”. Det har I da også helt ret i, men det er bare i normalt altid i skiftet mellem varmen og kulden, at de fleste bliver syge, fordi de tænker, at der ikke er nogen grund til at pakke sig ind endnu. Derfor kommer lige et indlæg mere om at holde sig varm (i gang) i kulden – men det kommer nu ikke til at handle om tøj og påklædning denne gang.

Jeg vil derimod give alle et lille tip, der i al sin enkelthed går ud på, at huske at tage en kande te (eller kaffe, hvis det falder bedre i jeres smag) med på vandreturene allerede nu. Det varmer godt og det er rigtigt hyggeligt at tage et hvil undervejs og få sig en god kop varme! Jeg har altid selv enten grøn te eller hvid te med på turen, fordi jeg ikke er så vild med alle de her sukker- og koffeinholdige drikkevarer, der er så mange af alle vegne. For at få lidt afveksling fra kaffe og kakao, tager jeg min te med på vandretur – så ved jeg, jeg ikke går kold :o)

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *