Kanalsejlads i England til sommer

Kanalsejlads ferie

I år skal vi på en lidt anden form for sommerferie. Nemlig kanalsejlads på de smukke engelske kanaler. Det er ikke noget som vi har prøvet tidligere eller hørt andre prøve, men det bliver simpelthen så fedt. England er på trods af det ofte kedelige vejr, en spændende destination med smuk natur som man kommer rigtig tæt på gennem kanalsejlads.

Kanalsejlads på de engelske floder vil give en rolig og afstresset ferie i naturens tegn, hvilket lige er os.  Naturen er nærmest som i ens hule hånd når man rejser gennem kanalsejlads og ved at bo i naturen mens man er afsted, vil man opleve ting, planter og dyr som man ikke ellers ville have set/opdaget.

Et spring tilbage i tiden

Udover at naturen er smuk, er det en ret unik måde at rejse på, hvor man jo rejser med sit hus på ryggen og sejler langt de gamle og historiske fragtveje, hvilket må siges at være spændende og gør kanalsejlads meget charmerende.

Mens man sejler i de flotte kanaler, kan man opleve gamle slotte, hyggelige landsbyer, gamle stenbroer osv. og man vil derfor får en masse kulturelle indtryk gennem kanalsejlads.

 

Vi glæder os derfor meget til at prøve kanalsejlads af.

/Janni

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *