Længsel efter ‘action’

Man oplever en længsel efter noget action og friluftsliv, når man sidder tilbagelænet i sin lænestol og kigger på en montana reol med lys en mas fordi det er koldt og derudover de mange fotos af fede oplevelser i det fri. Så kan man altså slet ikke vente til foråret kommer rigtig frem og byder aktivitet og friluftsliv hjertens velkommen. Det er stadig en smule koldt til visse aktiviteter, men men… man kan sagtens starte en masse udendørsaktivitet allerede.

Noget så let som en cykeltur. Hvis man ikke har natur rundt omkring sit hjem, kan man evt. lave en tur ud af det. Køre til et naturrigt sted, pakke picnickurven og nyde en masse frisk luft og motion.

En vandretur er super flot på dette tidspunkt fordi alt fra nu begynder at blomstre. Jeg har allerede spottet en del vintergækker og andre flotte forårsblomster. Og solen skinner så, hvad venter du på.

Noget jeg selv gjorde i lørdags var at løbe en lang tur, mødes med familien i svømmehallen som havde mit badetøj med. Det var super lækkert og selvom jeg svedte, var mit ansigt og fødder en smule kolde. Derfor var det virkelig rart at gemme sig i det varme bassin i sin  Polyester/Hay badetragt.

/Janni

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *