Ny sport giver sved på panden

Her på Fiedler & Foverskov er vi jo nogle som er glade for at komme ud og rør os igennem sport, derfor vil vi i dette indlæg tale lidt om en af vores yndlings sportsgrene, som vi dyrkere rigtig meget. Dette drejer dig nemlig om badminton, som blev ret kendt i Danmark da Peter Gade og Camilla Martin var på toppen, og vandt et par medaljer til Danmark.

Til dem af jer som ikke kender til badminton, så er det en ketsjersport som går ud på at slå / fjerne fjerbolden med sin ketsjer fra ens banehalvdel. Den skal derved helst over nettet på den anden side, hvor modstanderne har samme formål. Det er en ny sport som vi har påtaget os, da vi helst vil prøve så meget som muligt, derfor har vi også lige investeret i gode badmintonsko , da man åbenbart ikke kan bruge de sko man bruger til løb eller andre formål. Hvilket dog heller ikke ville, da disse sko er dedikeret til dette formål. Badmintonketcher er også købt, så vi er klar til at gå i krig.

Vi har efterhånden benyttet en del måneder på sporten, og er faldet for den. Vi har allerede været i et par enkelte kampe hver især, men vores næste projekt er at stille op som et hold i en dubbel. Dette skal nok stille nye krav til os, da vi ikke tidligere har særlig meget erfaringer med holdsport. Selvom vi faktisk har prøvet meget, så er det som regel ikke holdsport vi dyrker.

Vi ser frem til kommende guldmedaljer.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *