Pak din taske, og kom på tur!

Hvis du skal ud og nyde den danske sensommer inden efteråret kommer, skal du sørge for at have pakket tasken godt. Det ved du selvfølgelig allerede. Men hvilken taske, er det så bedst at have med på tur? Det er selvfølgelig all time klassikeren, den gode gamle fjällräven, som er og bliver en rigtig god friluftstaske, hvis du skal på relativt korte ture.

Skal du af sted over en længere periode, er det værd at investere i en backpackertaske. Du kan få dem i forskellige størrelser alt efter behov, og de er geniale til at fordele vægten af din oppakning godt over skuldre, hofte og ryg, så du kan gå langt med mange kilo uden at opleve de store problemer.

Desuden er backpackertasker næsten altid fyldt med smarte lommer og kreative foranstaltninger, der gør det let at have en masse forskelligt udstyr med på tur. Alternativt kan du selvfølgelig pakke på den gode gamle turistfacon, hvor det hele ryger i en kuffert, som du har med på hotel/hytte – og så tager du ud på ture derfra uden bagagen. Til danske behov er fjällräven som regel rigeligt, men tager du udenlands bliver de andre “tasker” relevante.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *