Pak rygsækken eller muleposen

Vi hedder Henrik Fiedler og Janni Foverskov, og vi er to naturglade folk, der må betegnes som yderst velbevandrede i den danske natur. Vi er glade for at tage ud på korte og længere vandreture, og vi tager også gerne af sted i flere dage ad gangen, når tiden er til det. Vi har et indgående kendskab til naturen i vores smukke land, og den har vi nu besluttet os for at dele med andre naturentusiaster.

Vi er rigtig glade for den danske natur og der findes ikke noget bedre end at tage ud på en lang vandretur. Vi plejer at pakke vores rygsække, da vi har som regel har en lang tur i vente,  men til jer som ønsker at tage ud på en kort vandretur kan i sagtens bare tage en mulepose med på turen og have jeres ting i.

Det er selvfølgelig helt forskelligt hvor folk har lyst til at vandre henne, vi er specielt glade for skovområderne, men vi er generelt glade for at vandre alle de steder, hvor der befinder sig en smuk natur.

Så hvad venter i på? pak jeres rygsække eller jeres muleposer og spring ud i naturen.

Update: Nu er det ved at være et stykke tid siden – men nu er sommeren over os igen, og derfor er det ved at være tid igen. Vi har været på udkig efter den perfekte mulepose til turen således, at vi ikke får samme uheld som sidste år. Vi har nu fundet et af de bedste (tror vi) og derfor ville vi lige dele dem med jer (Find dem her).

 

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *