Regn, regn, gå din vej!

De sidste par uger har været klasse – simpelthen! Masser af lækker sol og absolut ingen grund til at blive indendørs et sekund mere end højst ødvendigt. Glem din regnjakke – kom ud og nyd den danske sensommer, når den er bedst! Det er præcis, hvad vi har gjort herhjemme. Og den har ikke kun stået på grilpølser og is, som det ellers står på programmet for mangen en dansker, så snart solen bare titter frem.

Nej, vi har grebet chancen og er kommet ud på nogle gode lange vandreture, og en enkelt tur på cykel er det også blevet til. Der er kommet farve i kinderne og benene er blevet væsentligt brunere end tidligere på den rimeligt kedelige sommer, vi er blevet udsat for i år.

Men så snart det vender, hedder det bare – intet dårligt vejr, kun dårlig beklædning! Vi er ude året rundt, og vi holder os bestemt ikke tilbage på grund af et lille regnvejr eller lidt blæst – ellers ville denne en uge være det eneste tidspunkt, vi kunne komme ordentligt ud at vandre – og det ville være for trist. Så nyd det alle sammen, mens det varer – og find så gå-på-mod og regntøj frem, når det slutter – vi ses derude!

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *