Rygning i naturen

Her på Fiedler & Foverskov er vi jo som tidligere nævnt rigtig glade for naturen, og vandrer meget i den smukke danske natur. Derfor går vi rigtig meget op i at naturen holdes ren, hvilket ofte er et stort problem.

Vi har ofte på vores vandreture oplevet, at folk, som ryger, asker direkte ned i den skønne natur. Dette syntes vi der burde sættes en stopper for, da vi jo ønsker en smuk natur nu og i fremtiden Her på siden har vi en fremragende ide til disse rygere. Vi har gennem bekendte hørt om de omtalte e-cigaretter. Nærmere betegnet som modellen lavatube 2200 Mah. Denne form for cigaret skader ikke naturen, og samtidig er den markant bedre for dit helbred, hvilket jo betyder der bliver slået 2 fluer med et smæk. Denne e-cigaret er derudover yderst smart, idet at den har en variable styrke. Nogle dage kan man have mere rygetrang end andre, hvor man der kan indstille e-cigaretten med forskellige styrker med damp. Dette er meget smart! Derudover kan vi også anbefale modellen lavatube mini. Denne model har de samme egenskaber som modellen lavetube 2200 Mah. Denne e-cigaret er dog mindre og derved nemmere at håndtere!

Vi syntes her på siden disse gode råd, er værd at tage til eftertanke, da vi jo alle forhåbentlig ønsker en smuk natur nu og i fremtiden :)

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *