Sådan blev jeg sundere uden røgen

I dette indlæg vil jeg snakke omkring, hvordan jeg igennem første e cigaretter og efterfølgende et komplet rygestop, blev sundere. Alle ved at røgen er usund, men falder ofte tilbage i “festryger”-syndromet, efter de påbegynder et rygestop. I dette indlæg fortælle vi omkring en måde at undgå dette. 

Kender i det med, at man utroligt let falder i gamle vaner når man tager til en fest? Her sidder der ofte nogle af ens venner og ryger, hvilket hurtigt kan få en til at falde i de gamle dårlige vaner igen. Dette vil især være en katastrofe hvis man længe har kæmpet en kamp mod cigaretterne og endeligt har fået dem kvittet (troede man).

1 - røgen

Der er så mange fordele ved at kvitte de usunde cigaretter. Man undgår skader af ens indre organer, man undgår at komme til at lugte af røg, hvilket er rart for ens nærmeste som ikke ryger. Endvidere sparer man rigtig mange penge ved at kvitte cigaretterne og skifte over til en e-cigaret, hvor du kan spare helt op til 80 % set i forhold til almindelige cigaretter (selvfølgelig tal der er meget upræcis, men en besparelse er der i hvertfald). Dette er noget alle naturligvis gerne vil spare, og derved kan bruge disse penge på andre mere fornuftige ting. E cigaretterne er uden tvivl den bedste og mest effektive måde at få kvittet cigaretterne på, så hvorfor ikke skynde dig at anskaffe en e-cigaret og bliv den skadelige røg fri? Læs mere omkring e cigaretter her.

Det gode ved en e-cigaret er at du stadig kan have den sociale aktivitet rygning har til festerne, da man kan stå og dampe på sin e-cigaret imens de andre ryger cigaretter. Det er netop denne måde jeg benyttede min e cigaret til fester, for ikke at blive festryger af smøger igen. Denne metode kan jeg klart anbefale til alle derude, der er bange for at falde i igen. Det er nemlig den sociale aktivitet til festerne de fleste kommer til at savne, og dermed går med ud og lige tager en enkelt cigaret, og der er skaden så allerede sket, da man lyn hurtig bliver afhængig af cigaretterne igen. Sørg derfor for at du har din e-cigaret med til enhver fest, et vil være et rigtig godt råd.

Med disse e-cigaretter udsætter du ikke dig selv for de skadelige 4000 giftstoffer, der er i almindelige cigaretter (læs mere omkring sundheden ved e cigaretter her). Endvidere har en e-cigaret endnu en klar fordel, til alle festerne. Hvor rygerne skal ud og ryge, kan du med din e-cigaret blive siddende til festen og ikke gå glip af noget, eller skulle ud i kulden og stå. Fordele er der mange af og jeg mener enhver ryger burde skifte deres cigaret ud med en e-cigaret.

Hvordan anvender du din e-cigaret til fester? Kommenter gerne nedenfor:

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *