Skovsvineri – ryd op

Hej derude,

Nu når sneen begynder at smelte, kan man rigtigt se, hvordan folk kommer ud, hvilket er rigtig dejligt. Dog har vi et stort problem i form af svineri i naturen. Det er simpelthen ikke til at bære. Der begribes ikke, hvordan denne slemme opførelse kan finde sted og hvordan man kan være så ligeglad med noget så smukt og noget der ikke kan rydde sig selv om. Hvad havde folk troet?!

Man får meget lyst til at sagsøge folk, hvis bare man vidste hvem det var. Man burde holde mere øje og gøre mere ud af at informere folk om konsekvenserne både for naturen, men også i form af de bøder man kan få! Man kunne få koblet en advokat på fast, eller det kommer selvfølgelig an på området og hvis det er kommunen eller hvem der skal stå for sagen. I dette tilfælde kunne man jo så bruge forskellige advokater. Her i starten af sæsonen kommer vi meget i Marielundsskoven fordi den ligger tæt på vores hjem i Kolding, så skulle man så bruge forskellige advokater i Kolding egnen.

Når vejret bliver bedre er vi meget i Århus og Odense. Og her bruger man så advokatfirmaer fra de respektive byer. At finde en advokat Århus eller Odense er nok ikke svært og det kan måske ligefrem skabe problemer, at der er så mange, hvis det er Kommunen der bestiller.

Vi ved ikke så meget om den del, men vi er godt og grundig trætte af, hvordan folk ter sig og opfører sig om, at man kan smide, hvad man vil i naturen.

Vi vil derfor opfordre alle til at samle op efter sig, hvilket ikke burde være nødvendigt at sige, men sørg lige for, at andre også rydder op!!!!!!

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *