Sommerture i år

shutterstock_122096611

Vi har rigtigt glædet os til sommerens ture, og udover de mange små ture, vi altid tager på, skal vi i år et smut til de norske fjelde og selvfølgelig også en tur sydpå til Alperne, der er helt utroligt smukke at vandre i om sommeren. Vi har planlagt begge ture i juli, så der kommer run på og vi får travlt med at få det hele klar.

Jeg har været ved at pakke til norgeturen, der bliver en fem-dags tur med fuld oppakning. Du får lige et par tips med i den forbindelse:

1. Husk altid at få masser af plastiskposer med på sådan en tur, de kan bruges til alt lige fra vådt tøj, der skal pakkes ved siden af tørt til at skabe en hurtig sideplads på jorden, hvis man skal have et hvil, mens man er ude at vandre, og der ikke lige er en bænk, steen eller træstub at finde i nærheden. Jeg fandt nogle gode poser her.

2. Vand vejer, men det er rigtigt godt at have med på længere ture, for det er det, du kommer til at mangle først. Jeg tager altid et par vanddunke i forskellige størrelse med på vores ture, så vi har mulighed for at tage en mindre flakse med på kortere ture og tage lidt ekstra med på længere ture.

3. Husk at solcreme er noget, du skal have med og på inden du overhovedet tager ud. Det dur ikke at smøre solcremen på, når du er blevet rød og solen er ofte meget direkte på, når man er ude at vandre en hel dag, så det er meget ærerligt at blive skoldet i starten af en tur.

Vi glæder os til at dele alle vores oplevelser med jer her på bloggen. Det bliver skønt! Hvor mon I skal hen denne sommer?

 

 

 

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *