Soveudstyr på tur

Dyner og overnatning i naturen

Når man skal på tur i naturen, er det vigtigt, at alt udstyr sidder i øjet – herunder soveudstyr. Der er ikke noget værre end at have en forfærdelig nat. Og på trods af de mange fantastiske oplevelser naturen kan byde på, kan jeg godt sætte mig ind, hvorfor folk ikke gider at overnatte i naturen, hvis de har prøvet en nat på forfærdeligt underlag eller haft søvnbesvær pga. kulde eller varme.

Derfor er det vigtigt, at man køber det rette udstyr. Hvis man ikke er til soveposer så tjek det store udvalg af dyner – der er simpelthen så meget på markedet. Man kan sagtens have dyner med på tur, så hvis man ikke er til soveposer er det ingen hindring for at komme ud i naturen. Jeg kan jeg anbefale silkedyner, da de er super i både koldt og varmt vejr fordi de regulerer din kropstemperatur for en behagelig søvn.

Soveposen i forhold til dynen

Soveposen er bedre i forhold til, at den også giver et blødt underlag og varme nedefra. Den er meget handy at have med på tur, og den er måske også mere tilpasset skovens udfordringer. Brug penge på en sovepose af høj kvalitet så du får samme varmeregulerende effekt som silkedyner har.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *