Stormen i USA

Her i Danmark er vi godt stille, vi har ikke tørke, farlige dyr eller natur katastrofer i noget større omfang. Dette kan man dog ikke sige om USA, hvor de i øjeblikket stadig bliver hærget af en kæmpe orkan ved navn Sandy.

Sandy har været et af USA hid til største orkaner, og har hærget igennem landet i flere dage, uden at midste særlig meget styrke. Dette har efterladt en masse med ødelagte hjem, og dem som har været så heldige at beholde taget over hovedet har ikke strøm eller rendt vand. Så derfor står det til skidt i USAlige nu.

Det er mærkeligt at kunne sætte sig i den situation, da vi her i Danmark har det så godt som vi har, vi har aldrig haft naturkatastrofer i nogen større grad, og kun 1 gang haft en mindre orkan i Danmark. Derfor kan man godt glemme hvor svært andre kan have det, især så stort og stærkt et land som USA.

Desværre har sandy taget mange liv og såret mange, og det vil tage lang tid at bygge det op som orkanen har ødelagt, derfor kommet råbet herfra bloggen om at hjælpe hvor du kan, og send den tanke til de såret og deres familier.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *