Tag med Fiedler og Foverskov på skovløb!

Vi hedder Henrik Fiedler og Janni Foverskov, og vi er to naturglade folk, der må betegnes som yderst velbevandrede i den danske natur. Vi er glade for at tage ud på korte og længere vandreture, og vi tager også gerne af sted i flere dage ad gangen, når tiden er til det. Vi har et indgående kendskab til naturen i vores smukke land, og den har vi nu besluttet os for at dele med andre naturentusiaster.

Vi har efter flere henvendelser, besluttet at vi vil arrangere et skovløb, som vi jo uden tvivl syntes er en fremragende ide. Hvorfor ikke løbe ude i naturen istedet for inde i byen? Derfor syntes vi dette er en super god ide, som vi støtter og har derfor besluttet af afholde dette løb, som ja måske kan blive en tradition!

Vi ønsker alle skal opleve hvor herlig naturen er, og hvor dejligt det er at være udenfor! Så vi opfordre alle til at deltage i dette løb. Få lidt tid væk fra den stressede hverdag, computeren, telefonen, playstationen, eller hvad i ellers sidder med i jeres hver dag. Kom ud og mærk hvor dejligt det er!

Hvis i ønsker at deltage i dette enestående løb, så smid os en besked.

Forresten, hvis i ønsker at tage en mulepose med som vi skrev om i det forrige indlæg, så kan i læse mere her.

Vi glæder os til at se jer!

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *