Tag til varmere himmelstrøg

Så har vinteren ramt lille Danmark og det er godt og grundigt koldt. Det gør det dog ikke mindre smukt med en vandretur i skoven. Specielt når sneen er helt nyfaldet og naturen dækket af et hvidt vattæppe.

Det er så stille og fredfyldt at vandre i den smukke stille natur og det eneste man kan høre er sneens stille knitren under ens varme vinterstøvler. Det kan næsten virke helt fortryllende og man overvejer først at vende næsten hjemad når men er kold helt ind til benet.

Det er dog ikke alle der nyder den kolde vinter med den fine sne. Men til dem findes der også en super god løsning. Lad dig friste af solen og sommerens varme, pak kufferten eller rejsetasken og tag en tur sydpå. Men lej ikke bare et værelse på et luksus hotel og tilbring ferien ved poolen, nej, der er så mange andre muligheder.

Man skal ud i naturen og en rigtig god måde at komme det er ved f.eks. at leje en båd. Der findes mange bureauer som tilbyder bådudlejning. OG hos mange behøver man ikke engang at have erfaring som sejler, for det fleste stiller en kaptajn til rådighed. Man kan leje båden i et ønsket antal dage og bo på denne båd, så sørger kaptajnen for at du bliver sejlet rundt til de flotte naturstedet som findes i netop det land du vælger. Man kan sejle forbi smukke bjergsider, holde hvil i en smuk himmelblå lagune eller sejle rundt mellem små øriger.

Mulighederne er uendelige og det er kun din fantasi og eventyrlyst som sætter grænser.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *