Træning i skoven

Skoven kan være en rigtig god træningsmulighed hvis du som mange andre er begyndt at miste motivationen, eller bare er begyndt at synes at det er kedeligt at løbe etc. Nogle gange kan man ikke finde nogle at løbe med, eller selv hvis man har, kan mange mennesker synes det er kedeligt.

En af måderne at benytte skoven på er at benytte den mere som leg – hvor man benytter skoven træer, buske, afskåret stammer os meget mere som redskaber, selv vokse kan få en sjov tur i skoven ved at springe fra træ stup til træ stup. Og samtidig med at der er sjovt, så er det også god træning for din krop, da du får rørt hele kroppen.

Endvidere er det også en måde at være sammen og tilbringe noget kvalitets tid på, hvilket mange mennesker ofte ikke mener de har tid til. Derfor kan man med fordel opnå begge dele på samme tid.

Hvis du mangler inspiration kan du på naturstyrelsens hjemmeside finde en e-bog med en masse gode og nemme træningsøvelser / lege som man kan gøre i naturen, enten alene eller sammen med en. Herved er der intet der stå for at tilbringe et par timer om ugen i naturen.

Go træning.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *