Træning i vinter perioden?

Vi elsker at komme ud i det blå og nyde naturen og få udnyttet vores kroppe, derfor dyrker vi en masse sport og motion i det fri – faktisk så meget som er muligt. Det kan dog være svært at gøre dette når den kolde periode begynder at ramme Danmark, vi presser det så langt som vi kan, men når først sneen har lagt sig, kan det til tider være svært at dyrke alt udenfor. Derfor benytter vi den lokale hal til at dyrke sport, og så har vi fået indrettet kælderen i hjemmet med udstyr, således vi kan træne dette. Vi har investeret i stepmaskine, romaskine og mange forskellige vægte og bænke.

Når først man har vænt sig til at gøre dette, og undvære naturen som vi ellers er så glade for, så kan det være dejligt altid at have mulighed for at træne i hjemmet, og derved ikke være begrænset af naturen, tidsproblemer mv. Derfor benytter vi vores hjemme træningscenter flere gange om ugen. Faktisk ofte hver dag.

Det er dog også vigtig for os at vi ikke erstatter dette med friluftslivet, da dette har meget stor betydning for os, derfor overvejer vi altid vejret inden træning, og prøver at komme ud. Vi har endvidere også opsat en træningsperiode hvor det er tilladt at træne indenfor, når vi kommer udenfor denne skal alt træning igen foregå udenfor.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *