Udstyret skal være i orden

Udstyret skal være i orden

Når vi begiver os ud på en af vores længere vandringsture, så er det meget vigtigt at alt udstyr er i orden. Da man aldrig ved hvornår man kommer til at stå i en situation hvor det er livsnødvendig at have det rette udstyr. Faktisk var vi fornyeligt ude for en situation, hvor det næsten endte katastrofalt at vi ikke havde udstyret i orden (men helt roligt, at endt godt).

Hvad sker der når man ikke har udstyret i orden

Vi havde været på en længere cykel tur på landevej, men var på grund af vejarbejde nød til at tage et smut igennem en skov som vi aldrig havde kørt i – vejret var godt, så vi var faktisk glade for omvejen, men var også klar over at vi skulle være forsigtige, da vi ikke var på tur med vores bmx cykler.

Læs vores tidligere indlæg omkring hvilke aktiviteter du skal vælger her.

Vi kom længere og længere ind i skoven og ud af det blå kom der et meget stort skybrud, hvilket vi slet ikke var forbedret rent tøjmæssigt, men vores udstyr var dog pakket godt ind, så det var i orden. Men på grund af den regnen kom der meget mudder og derfor endte vi begge med at vælte på cykel, og jeg kom kraftigt til skade med benet – men da vi skulle ringe efter hjælpe kunne vi ikke få gang i min telefon, da jeg havde en ødelagt skæm, som havde fået telefonen til at være ustabil. Heldigvis var der forbipasserende som kunne hjælpe. Derfor anbefaler vi altid at have fikset skærmen på din mobil.

Vi anbefaler at benytte iEkspert, som du kan besøge her

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *