Vandretur i påsken

Vi går og lejer med tanken om en vandretur i påsken eller måske henne i maj. Vi drømmer meget om Sydeuropa, og det skal helst ikke blive for varmt.

Det er især Andalusien i Spanien, der bliver overvejet fordi vi begge holder meget af Spanien, det er ikke så dyrt at komme afsted og vejret er perfekt på nuværende tidspunkt.

De der 20 grader er helt perfekte at dyrke udendørs aktivitet i, hvilket selvfølgelig også gør den danske sommer helt fantastisk. Vi er dog ikke så gode til det der med regn, når vi skal være udenfor i længere tid. Hvis det er for nogle timer, kan lidt regn da ikke skade, men lidt trist at skulle vandre 3-4 dage og være gennemblødte.

Vi overvejer at melde os på en tur, hvor vi kommer til at gå med en masse andre, der interesserer dig for at vandre. Vi må dog have sværhedsgraden for øje. Der er nok mange, der gerne vil, men ikke kan. Samtidig skal vi huske på, at vi ingen bjerge har i Danmark, så selvom i måske er i god form og vi selv tror vi kan klare en masse, er det altså ikke det samme at skulle gå i så stejlt et terræn.

Vi er meget entusiastiske omkring det og kom endeligt med forsalg, hvis I kender bureauer, selv skal afsted eller andet.

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *