Weekend i skoven

Hej alle natur- og aktivitetelskere,

Vi vil gerne opfordre Jer til at tage Jeres børn, eller bare Jer selv, med ud i skoven denne weekend. Lørdag skulle være blive rigtig fint! Lad nu vær med at brug hele weekenden på at slappe af foran fjernsynet – det er netop af denne grund man tit føler sig træt og ugidelig mandag morgen.

Brug istedet nogle timer i skoven på at udforske naturen og lytte til de mange fantastiske lyde. Her har du bl.a. mulighed for at teste forsøget med ørepropper som vi bloggede om i går.

Der er så mange ting at kigge på i naturen og hvor er det synd, hvis børnene ikke kender til disse.  Så tag dem med – bliv beskidte – udforsk og tag så hjem og slap af med noget varmt.

Hvis I foretrækker det blive enkelte grader varmere så lav en påske tur ud af det. Det er da skønt at have en ide om, hvad man kan lave med sine børn i påsken og der er skoven altså en super god mulighed.

Hvis I ikke har børn, så gå en tur med din partner eller en ven og nyd, hvordan alting springer ud. Det skal ikke traves igennem! Vi foreslår derimod at I giver turen tid og giver Jer selv lov til at få lov på alt, hvad der måtte gemme sig bag sten, blade og skrænter.

 

God fornøjelse/ Fiedler & Foverskov

 

Janni Foverskov & Henrik Fiedler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *